Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
cargaaerea
Desenrotllament del mercat de la càrrega aèria de la Comunitat Valenciana

Carga Aérea

Aspectes com la globalització o el propi desenrotllament accelerat del comerç electrònic, servixen d'estímul perquè el transport aeri de mercaderies exercisca un paper estratègic creixent en el desenrotllament eficient de l'activitat econòmica, particularment del comerç internacional
background_contact
Origen de fons:
Regionals
Àmbits d'aplicació: Distribució i comerç electrònic;Electrònica;Béns d'equip;Productes químics i de neteja;habitat/bienes de consum;Envàs i embalatge
Línies de recerca: Transport i Mobilitat;Logística avançada
S'estima que el 40 % del valor del comerç mundial de mercaderies i el 2 % del seu volum es transporta per via aèria.
Les relacions entre el transport aeri de mercaderies i la resta de modes de transport adquirix un caràcter summament rellevant en la cada vegada més integrada xarxa de transport, que ha de permetre l'intercanvi de mercaderies entre productors i clients que estiguen en zones geogràfiques allunyades i que el dit intercanvi siga progressivament més senzill, eficaç i ràpid.

Objectius:
L'objectiu d'este projecte és el desenrotllament del mercat de la càrrega aèria de la Comunitat Valenciana: 
  • Oferir al teixit productiu de la Comunitat Valenciana un major coneixement de la potencialitat de l'oferta logística aèria existent, de manera que les empreses augmentar el seu nivell de competitivitat i fer front a la globalització del comerç, accedint a nous mercats. 
  • Facilitar als operadors logístics una millor oferta dels seus servicis afavorint la relació amb els demandants del seu servici i sobretot analitzant i potenciant la integració del transport aeri de mercaderies en la cadena de transport intermodal. 
  • Reduir els terminis d'entrega de mercaderia, d'inventaris i gastos de manipulació, gràcies a la integració de processos per mitjà de sistemes de seguiment i control dels enviaments.

Desenrotllat per: 
ITENE
En col·laboració amb:
Institut Portuari d'Estudis i Cooperació de la Comunitat Valenciana (FEPORTS)

Punxe ací per a més informació


Finançament:
 Projecte 'DESARROLLO DEL MERCAT DE LA CÀRREGA AÈRIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA' cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins dels Plans de Competitivitat 2011 del Sector del Transport i de la Logística de la Comunitat Valenciana (Actuació 4.2. Accions de desenrotllament de mercats)Financiació:
IMPIVA y Fondos Feder

IMPIVA y Fondos Feder