Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
nanos
Desenrotllament de processos d'escalat de síntesi de nanomateriales i l'anàlisi dels seus riscos

Nanoescale II

La nanotecnologia s'ha convertit en una de les disciplines científiques de major creixement en els últims anys degut al seu enorme potencial en la creació de nous materials i ja s'ha qualificat com la industrial del futur
nanoscale
Origen de fons:
Regionals
Àmbits d'aplicació: Envàs i embalatge
Línies de recerca: Nanomateriales
Nanoescale II és un projecte compartit per ITENE amb l'Institut Tecnològic de la Construcció, AIDICO, amb l'objectiu de desenrotllar processos de producció de nous nanomateriales i materials aplicats al sector de l'envàs i embalatge i de la construcció. 
Es pretén crear un laboratori de referència conjunt per a la síntesi, processat i fabricació de nanomateriales. 
OBJECTIUS: 
  • Posada al punt d'una planta pilot concebuda com un centre d'investigació per a l'optimització i síntesi de qualsevol tipus de nanomateriales (nanoparticulas, nanofibras, nanoarcillas, nanoestructuras,...) . 
  • Transferir els coneixements obtinguts en la síntesi de nanomateriales a nivell de laboratori, per a l'optimització de l'escalat a nivell de planta pilot, per a la realització de projectes de col·laboració Centre Tecnológico-Empresa. 
  • Millorar els procediments des del punt de vista de l'eficiència energètica per a la síntesi de nanomateriales a gran escala.
  • Difondre els resultats de l'escalat i síntesi dels distints nanomateriales produïts entre les empreses dels sectors relacionats amb l'activitat dels instituts. 
EXPERIÈNCIA ITENE 
ITENE utilitza la nanotecnologia per a modificar les propietats del material i així aconseguir fer-los 'a la carta' amb millors prestacions. Entre altres investigacions, l'Institut treballa en nous materials biodegradables més resistents, en la introducció de substàncies actives en envasos que prologuen la vida útil dels aliments, o per a aconseguir materials amb reforç antioxidant o antimicrobià. 

EXPERIÈNCIA AIDICO 

AIDICO investiga el desenrotllament de nous nanomateriales que milloren les prestacions dels materials de construcció, aportant a més noves funcionalitats als mateixos, com a autoreparació i autoneteja que milloren el seu temps de vida útil i reduïxen els costos de manteniment de les infraestructures i edificis. 
Una altra línia important de treball està dirigida al desenrotllament de nanomateriales que permeten reduir el cost energètic i mediambiental associat a la producció de materials en base ciment

Punxe ací per a més informació

Projecte cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins del Programa d'Ajudes a la I+D dirigides als instituts tecnològics 2011, per mitjà de l'expedient IMDECA/2011/25

 

Financiació:
IMPIVA y Fondos Feder

IMPIVA y Fondos Feder