Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE

Save food

save-food-logo-630 Socios de la iniciativa Save Food
ITENE, com a centre d'investigació especialitat en tecnologies d'envàs i embalatje, és membre de la iniciativa SAVE FOOD per contribuir a la busca de solucions que reduïsca la pèrdua  d'aliments i residus alimentaris en un món de recursos limitats. 


Paper clau de l'envàs i embalatje

Un dels principals objectius de la iniciativa és que els aliments s'envasen adequadament des de l'origen fins que arriven al mercat. L'envàs i l'embalatge juga un paper esencial en la minimització de residus alimentaris al llarg de la cadena de suministre; en primer lloc protegint el aliments frescos i processats durant la seua distribució, després durant el seu emmagatzenament i també en el seu punt de venta, abans del seu consum. 

La iniciativa SAVE FOOD es va posar en marxa en gener de 2011 pels socis FAO i la Messe Düsseldorf que identificaren la necessitat d'unir els differents agents de la cadena de suministre per traçar una lluita comú contra el desaprofitament alimentari a nivell mundial. La iniciativa pretén fomentar el diàleg sobre entre la indústria, la investigació, la política i el ciutadans i, per fer-ho, convoca regularment reunions i conferències, proposa projectes pel desenvolupament de mesures eficaces i els recolça. En aquest context, la concienciació dels consumidors és altre del seus principals objectius. 

En l'actualitat, la inciativa compta amb un consorci de 90 socis de tota la cadena de suministre alimentària: la industria, la gran distribució, i els sector de l'envàs i embalatge i la logística. 

Per saber més sobre la iniciativa SAVE FOOD i les seues empreses associades pots visitar www.save-food.org