Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
2997
Impuls de la participació en programes europeus i iniciatives de cooperació I+D+i en tecnologies d'envàs, embalatge, transport i logística

Euridi

Este programa té com a objectiu ajudar a les empreses, especialment pimes, a accedir a finançament europeu per a projectes en l'àmbit d'envàs, embalatge, transport i logística.
diagrama
Origen de fons:
区域性
Àmbits d'aplicació: Envàs i embalatge
Línies de recerca: Sistemes i Innovació
Les empreses espanyoles, per a millorar la seua competitivitat, necessiten participar activament en els Programa de Finançament europeu a la I+D.

Objectius:
Este projecte pretén resoldre estos problemes per a incrementar la participació d'ITENE, empreses espanyoles, particularment de la Comunitat Valenciana, en programes internacionals d'I+D+i, amb especial interés en els de la Unió Europea com el VII Programa Marco i altres.
Es tracta d'aprofitar el bon posicionament que ITENE ha obtingut a Europa per la seua participació com a centres tecnològics en projectes col·laboratius.

Destaquen entre els objectius principals: 
  • Promocionar la innovació i el desenrotllament tecnològic en les PIME.
  • Fomentar la participació de PIME valencianes en consorcis de projectes i iniciatives d'origen internacional i Europeu. 
  • Fomentar la cooperació entre PIME Europees i centres d'investigació d'excel·lència.
Punxe ací para más información

Finançament:

Impulso de la participació en programes europeus i iniciatives de cooperació I+D+i en tecnologies d'envàs, embalatge, transport i logística - EURIDI' cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins del programa de Desenrotllament Estratègic (Actuació 2, activitats de posicionament estratègic)


generalitatweb  impivaweb europa

Arxius