Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
smartcoldpack
I+D en envasos intel·ligents per al control de la cadena de va fregir en productes peribles

SMART COLD PACK

Desenrotllament d'envasos intel·ligents de baix cost, capaços d'informar sobre la temperatura a què ha sigut distribuït un producte durant tota la seua cadena de subministrament, així com de respondre a les noves necessitats dels consumidors respecte a control i seguretat dels aliments
Origen de fons:
Regionals
Àmbits d'aplicació: Alimentació i begudes;Cosmètica i farmàcia
Línies de recerca: Sistemes Intel·ligents Avançats;Sistemes i Tecnologies d'Envasament
Mantindre la cadena de fred dels productes peribles durant la seua comercialització i distribució implica augmentar la seua vida útil i evitar el risc de possibles intoxicacions alimentàries.
Smart Cold Pack desenrotllarà envasos intel·ligents de baix cost, capaços d'informar sobre la temperatura a què ha sigut distribuït un producte durant tota la seua cadena de subministrament, així com de respondre a les noves necessitats dels consumidors respecte a control i seguretat dels aliments.

OBJECTIU:
Desenrotllament d'un envàs intel·ligent de baix cost, per mitjà de la impressió directa de tintes intel·ligents que permeta el control de la cadena de fred en productes alimentaris al llarg de tota la cadena de subministrament, inclosa l'etapa del consumidor. Estos envasos tindran impreses en la seua superfície tintes intel·ligents indicadores de temperatura (TU) o de l'històric temps - temperatura (TTI) que mostraran esta informació a través d'un canvi en la seua coloració.

PROJECTE EN COOPERACIÓ ITENE I AIDO
Este projecte reunix els esforços d'investigació en esta tecnologia per part d'ITENE des del punt de vista de l'envàs i embalatge i AIDO des de la impressió i òptica.

Punxe ací per a més informació

Projecte cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins del Programa d'Ajudes dirigides als instituts tecnològics 2011, per mitjà de l'expedient IMDECA/2011/59
Financiació: