Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
nanocontainers
Desenrotllament de nous sistemes nanométricos d'alliberament controlada de substàncies actives per a la seua aplicació en distints sectors industrials

NANOCONTAINERS

El projecte investiga l'obtenció d'una nova família de nanocontainers o nanocápsulas inorgàniques de materials silicis, per a l'alliberament controlada de substàncies actives d'interés per a diversos sectors industrials, com la construcció, el sector ceràmic o el sector de l'envàs i embalatge
zeolita
Origen de fons:
区域性
Àmbits d'aplicació: Envàs i embalatge
Línies de recerca: Nanomateriales
Els materials dissenyats i desenrotllats es modificaran posteriorment per a contindre les substàncies actives. Este pas és de vital importància per a aconseguir una bona dispersió de les nanocápsulas en la matriu que ho va a contindre.

OBJECTIU

L'objectiu d'este projecte és l'obtenció de compostos constituïts per una estructura de zeolita en l'interior de la qual s'allotgen les substàncies actives: bactericides i protectors contra la corrosió. Estos compostos s'utilitzaran com a matèria primera per a l'obtenció de recobriments y/o intervindran en massa en composicions que tinguen propietats específiques.
Per mitjà de l'ús dels nanocontainers es pretén augmentar la vida útil en servici i l'eficiència dels productes que els continguen, podent controlar l'alliberament de la substància activa en funció dels paràmetres externs.
També es busca millorar l'estat dels materials al reduir els processos de degradació i pèrdua de propietats.
Els compostos seran aplicables industrial a un preu competitiu i amb una capacitat de subministrament adequada als sectors en què han d'utilitzar-se.
En el sector de l'envasament i embalatge les nanocápsulas desenrotllades manifestaran propietats barrera y/o bactericides.
Es disposaran així mateix de materials d'envàs actiu que incorporen dites nanocápsulas i el procediment d'incorporació més adequat per a matrius poliméricas. Tots els components desenrotllats estaran totalment caracteritzats en les seues propietats


PARTICIPEN

ITC-AICE
AIDICO
ITENE

Piche ací per a més informació
Financiació:
IMPIVA y Fondos Feder

IMPIVA y Fondos Feder