Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
Biopacked II
I+D de Nous Materials d'Envàs amb propietats millorades: desenrotllament de nous materials biodegradables d'altes prestacions per al seu ús en envàs (BIOPACKED)

Biopacked

Desenrotllament i producció de materials d'envàs i embalatge basats en polímers renovables integrant en el seu matriu, agents de reforç a escala nano, com poden ser argiles o nano fibres
Origen de fons:
区域性
Àmbits d'aplicació: Envàs i embalatge
Línies de recerca: Nanomateriales;Desenrotllament de Nous Materials Avançats
S'estan introduint en el mercat nous envasos basats en materials biodegradables y/o compostables. No obstant això, el comportament dels materials basats en polímers renovables és limitat i ha de millorar la seua competitivitat respecte a altres solucions existents. La incorporació a escala nanométrica d'agents de reforç derivats de fonts renovables -fibres cel·lulòsiques o argiles modificades- es poden millorar les propietats dels biopolímeros.

OBJECTIUS: 
  • Desenrotllament de mètodes d'obtenció de nanorefuerzos altament especialitzats per a cada una de les matrius poliméricas d'estudi. 
  • Avanç en el coneixement de la interacció del reforç amb la matriu polimérica. Desenrotllament de processos d'extrusió per a la preparació de materials nanocompuestos amb midons per mitjà d'extrusió. 
  • Optimització del processat dels materials nanocompuestos en base PLA. 
  • Desenrotllament de mètodes de caracterització de materials específics per a materials compostos.
  • Desenrotllament d'envasos finals, capaços de ser usats en un rang d'aplicacions ampli, de manera que puguen substituir els actuals envasos de polímers convencionals. 
  • Establir un procediment d'avaluació de seguretat alimentària 
  • Promoure els processos necessaris per a la protecció intel·lectual dels resultats obtinguts en el desenrotllament del projecte.

Projecte cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins del Programa d'Ajudes a la I+D dirigides als instituts tecnològics 2011

Financiació:
IMPIVA y Fondos Feder

IMPIVA y Fondos Feder