Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE

ITENE

sede_entrada 96 laboratorio centrodesimulacion

ITENE és el Centre Tecnològic especialista en I+D+i en envasos, embalatge, logística, transport and mobilitat:

  • La seua misió és la generació de coneixement científic-tecnològic i la aportació de valors a les empreses mitjaçant la realitzación de projectes de I+D+i.
  • Aporta solucions empresarials amb una visió integrada de la cadena de suministre, des de les matèries primeres, el diseny y el desenrotllament de sistemes de envàs i embalatge, la optimització del moviment i la distribució de mercaderies, fin que el productes arriven al consumidor i son finalment gestionats com residus, tot fins un marc d'actuació sostenible.
  • ITENE té infraestructures avançades i un equip multidisciplinar de investigadors i tècnics amb una contrastada experiència i una evolució constant.
  • Col.labora activament amb centres d'investigació y empreses per tot el món, fomentant la cooperació i la transferència tecnològica, amb una visió orientada cap a les necessitats del entorn i el seus àmbits d'actuació. 
  • Contribueix a millorar la capacitat competitiva del teixit industrial amb caràcter multisectorial, incrementant la qualitat de la producció, fomentant la seua internacionalització i optimitzant la seua cadena logística, entre altres. 
  • ITENE suscriu el Codi Étic de Redit. 

 

 

 
Arxius