Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE

Oficina Huella de Carbono

Instalaciones de la Oficina Huella de Carbono
L'Oficina de Petjada de Carboni té per objectiu millorar el perfil ambiental de les activitats i productes de les empreses com a via per optimitzat els costos, utilitzar recursos renovables i diferenciarse de la competència, demostrant el seu compromís amb el medi ambient.

En 2008 ITENE va crear la primera Oficina de Petjada de Carboni en Espanya, després d'una dècada d'experiència d'un grup d'investigació propi, el treball del cual es va centrar en la minimització de l'impacte ambiental associat a l'envàs i l'embalatge, la distribució, el transport i la logística. En l'actualitat, ITENE també elabora informes  de la Petjada de Carboni Corporativa, contemplant tota l'activitat de l'empresa, més enllà d'un producte concret. 

Tant l'Anàlisi del Cicle de Vida (ACV) com la Petjada de Carboni proporcionaren informació imprescindible per tomar decisions respecte a la optimització dels costos de fabricació i distribució.

La Petjada de Carboni és més que una ferramente que contribuix a l'eficiència de les companyies i favoreix l'imatge de responsabilitat social i medioambiental de les empreses. 

 

 

ACREDITACIONES:

ITENE cuenta con la licencia de explotación para la prestación de servicios de cálculo de huella de carbono con el método Bilan Carbone®, concedida por la Asociación Bilan Carbone®.  De esta manera, ITENE se convierte en la primera organización española en el año 2012 en obtener esta licencia 


EXPERIENCIA:

ITENE ha realizado estudios ambientales para empresas como el periódico El Mundo, Tetra Pak, Consum, Bodegas Vicente García, Ulma, Valero, Timbrados Valencia, Grupo Giró o la Asociación de Fabricantes de Cartón Ondulado (AFCO)

 

Para más información, visite la web de nuestra Oficina de Huella de Carbono