Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE

Oficina de Sostenibilitat

jorgegarciaromeu-1853

L'Oficina d'Empremta de Carboni té per objectiu millorar el perfil ambiental de les activitats i productes de les empreses com a via per a optimitzar els costos, utilitzar recursos renovables i diferenciar-se de la competència, demostrant el seu compromís amb el Medi Ambient.

En 2008 ITENE crega la primera Oficina d'Empremta de Carboni a Espanya, fruit de més d'una dècada d'experiència d'un grup d'investigació propi el treball de la qual es va centrar en la minimització de l'impacte ambiental associat a l'envàs i embalatge, la distribució, el transport i la logística.

Tant l'Anàlisi del Cicle de Vida (ACV) com l'Empremta de Carboni proporcionen informació imprescindible per a la presa de decisions respecte a l'optimització dels costos de fabricació i distribució.

L'Empremta de Carboni és més que una ferramenta que contribuïx a l'eficiència de les companyies: afavorix la imatge de responsabilitat social i mediambiental de les companyies.

En els últims anys moltes empreses de gran distribució i inclús països han fet exigible el càlcul de l'Empremta de Carboni per als productes que distribuïxen o importen, per la qual cosa disposar d'esta informació és un argument comercial decisiu

ITENE ha realitzat estudis d'Empremta de Carboni per a empreses com el periòdic El Món, Tetra Pak, Consum, Cellers Vicente García, Saica Natur, Ulma, Valero, Timbratges València, Grup Va girar o l'Associació de Fabricants de Cartó Ondulat (AFCO)

Per a més informació, contacte amb la nostra Oficina d'Empremta de Carboni