Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE

Diseño y Desarrollo de Equipos

valor itene Equipo Itene

Desenvolupament d'equips de prova des del diseny conceptual fin l'implementació efectiva. 

ITENE és el centre d'investigació especialista en el diseny, construcció, implementació i formació d'equips d'ingenieria de l'embalatge i simulació del transporte.

El Centre du a terme el desenvolupament d'equipament tecnològic d'acord amb els requeriments específics de la indústria, entre els que s'inclouen: diseny, fabricació, assajos, instalació, formació i manteniment. ITENE disenya i desenvolupa equipament per a cada necessitat, des del concept fins el desenvolupament detallat. Això és seguir per la construcció del prototip, proves i millores del funcionament, i finalment la construcció definitiva. El procés conclou amb la instalació de l'equipament en la companyia i el seu posterior manteniment. 

  

 Solucions "clau en mà" adaptades al seu negoci

L'equipament desenvolupat per ITENE permet que les empreses realitzen, en les seues pròpies instalacions, proves sobre el específics i crítics requeriments d'envasat per a la seua cadena de suministre real, optimitzant el sistema d'embalatge i obtenint així els estalvis relevants de costos. 
Els fabricants d'envasos poden oferir serveis de valor afegit als seus clients, i altres centres poden incorporar l'última tecnologia en ingenieria d'embalatge i simulació de transport. 


Faça click en el següent enllaç per descarregar l'informació extra sobre el diseny i desenvolupament d'equips d'ITENE: