Contacte

Per telèfon:
Crida'ns al 961 820 000.
Fax: 961 820 001.

Per correu electrònic:
Ompli el següent formulari i envia'ns la teua consulta.

Adreça:
Parque Tecnológico
C/ Albert Einstein, 1
46980 Paterna · Valencia

Com arrivar
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
Assumpte*
Missatge*
<span>Espa&#241;ol</span><span>English</span><span>Valenci&#224;</span><span>中文</span>
CONTACTE
ecodistra
Pla de comunicació dels avanços en minimització del canvi climàtic per mitjà de la reducció d'empremta de carboni i optimització de l'eficiència energètica en sectors clau com la distribució i el transport

ECODISTRA

El transport i la distribució constituïx un dels sectors de major contribució a la generació de GEI (gasos d'efecte hivernacle) , amb especial incidència en el transport per carretera. A més, es tracta de sectors la importància econòmica del qual supera el 40% respecte a la resta d'activitats econòmiques.
jorgegarciaromeu-1846
Origen de fons:
Regionals
Àmbits d'aplicació: Mobilitat urbana i sistemes intel·ligents de transport;Distribució i comerç electrònic
Línies de recerca: Sostenibilitat;Transport i Mobilitat

ECODISTRA busca traslladar al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana els beneficis mediambientals, econòmics i socials de la implantació de bones pràctiques ambientals dirigides a la millora del rendiment i eficiència energètica dels processos de transport, reduint les emissions de gasos d'efecte hivernacle (i per tant l'empremta de carboni)  
OBJECTIUS:

  • Reduir les necessitats d'energia (combustible) i Empremta de Carboni de les empreses a través del coneixement i la implantació d'iniciatives dutes a terme per empreses de rellevància.
  • Dissenyar continguts de casos d'èxit d'empreses rellevants dels sectors distribució i transport en Comunitat Valenciana que servisquen de model que s'ha de seguir per a altres empreses.
  • Identificar actuacions clares per a la prevenció del canvi climàtic, millora del rendiment i eficàcia energètica així com altres bones pràctiques ambientals per a les empreses que els permeten avançar-se a canvis legislatius més restrictius, incrementant així la seua competitivitat. 
  • Dotar a les empreses de coneixements per a abordar actuacions ambientals que els permeten ser més competitius cap als seus clients actuals i potencials. 
  • Destacar l'Oficina Empremta de Carboni, promocionant en les empreses la implantació de bones pràctiques, així com oferir a les empreses un espai on poder mostrar a nivell regional, nacional, europeu i internacional les activitats i iniciatives dutes a terme
Punxe ací per a més informació

Projecte cofinançat per l'Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i els Fons FEDER dins del Programa d'Ajudes dirigides als instituts tecnològics 2011 amb expedient IMDEED/2011/7
Financiació:
IMPIVA y Fondos Feder

IMPIVA y Fondos Feder